PREMIUM
Ruige pizza’s uit de houtoven van Fermin met damhert, schorseneren en valeriaan
De Pollepel ThuisDe klassieke pizza kennen we allemaal. Maar hoe verrassend is het als er ineens iets heel anders op je pizza ligt dan salami, mozzarella of tonijn. Bij restaurant Fermin bakken ze tijdens de horecasluiting afhaalpizza’s in Fermin-stijl: stoere, creatieve pizza’s uit eigen houtoven.
Delen per e-mail
De smerigste pizza die ik ooit gegeten heb, was de pizza Rambo. Met patat! En dat was nota bene nog in Italië ook. Ook ranzig vind ik een pizza Hawaii met stukjes ananas erop. Of met shoarma, brrrrr. Geef mij maar een klassieke Napolitaanse pizza zonder al te veel poespas.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Last van Blue Monday? Emilie en Suzan beloven je lekkere gerechten die je kunnen oppeppen
Met hun eenvoudige recepten en activiteiten vliegen de tien dagen quarantaine om, verzekeren de Haagse Emilie Verhaar (23) en voormalig studiemaatje Suzan van Leeuwen (22). Net als die druilerige wintermaanden. Want een beetje optimisme kunnen we deze Blue Monday wel gebruiken. -
PREMIUM
Video Deze hyperloop moet in de toekomst versproducten razendsnel van a naar b brengen
Er komt een onderzoek naar een hyperloopnetwerk voor goederen in de Randstad. Vracht moet in de toekomst vanuit de Rotterdamse haven naar het Westland of naar Schiphol met grote snelheid worden vervoerd in lange buizen. Overheidsinstanties en bedrijven hebben daarvoor een convenant getekend. -
Koken & eten / Video ‘Jonagoldman’ die Aldi-personeel uitschold dient klacht in voor schending van privacy
De Belg die in het Aldi-filiaal in Veurne het personeel uitschold omdat er geen jonagoldappelen meer voorhanden waren, heeft bij de politie een klacht ingediend wegens schending van de privacy. Dat bevestigt de lokale politie. De klant vindt het niet kunnen dat iemand hem stiekem heeft gefilmd en de beelden zonder zijn medeweten op het internet heeft gegooid. -
PREMIUM
De Pollepel Thuis Coronaproof door de drive-thru van Alfredo’s: alsof je door de teststraat rijdt, maar dan véél leuker
De Mexicaanse keuken is (alweer een poosje) helemaal terug. En veel beter en authentieker dan in de jaren tachtig en negentig, toen de taco in Nederland een noviteit was. Voor De Pollepel Thuis gaan we geheel coronaproof door de drive-thru van Alfredo’s Taqueria in het Industriegebouw. -
PREMIUM
Nieuwe opleiding moet voor meer jonge truckers zorgen: ‘Muziek aan en knallen’
Waar zijn ze toch, die vrachtwagenchauffeurs? Omdat er veel vraag is naar nieuwe handjes aan het stuur in de cabine, start een mbo-school in Alphen aan den Rijn een nieuwe opleiding. Die moet jongeren die dromen van een leven op de weg al jong helpen aan een groot rijbewijs. ,,Je helpt mensen, rijdt rond. Muziek aan, lekker knallen.”
-
PREMIUM
De Pollepel Thuis Ze had een restaurant in Kenia, maar woont nu in Schiedam: Nicole kookt thuis feestelijke afhaalmenu’s
Een slimme thuiskok grijpt zijn kans nu de restaurants gesloten zijn. Zo bereidt de van oorsprong Australische Nicole McMahon vanuit haar eigen keuken in Schiedam-West iedere week een ander afhaalmenu. Voor De Pollepel Thuis bestellen we haar Malaysian Feast. -
Wat Eten We Vandaag: Couscous met gerookte kip en avocadosaus
Wij zijn dol op couscous, omdat je er eindeloos mee kan variëren. Bovendien zet je het binnen een handomdraai op tafel. Deze keer met gerookte kip en een romige avocadosaus. -
Horeca blij dat avondklok niet geldt voor maaltijdbezorgers
De horecabranche is blij dat maaltijdbezorgers uitgezonderd worden van de door het kabinet beoogde avondklok. Dat laat voorzitter Robèr Willemsen van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) weten. Hij hoopt daarbij dat de aanscherping van de maatregelen het mogelijk maakt dat de regels snel weer versoepeld kunnen worden.