Restaurant Viviamo in Woerden - Vivian Den Hollander ( links ), en chef-kok Arthur van Dijk en souschef Ruben Verweij ( rechts) van restaurant Viviamo in Woerden laden de bestelling in de auto.
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Viviamo in Woerden - Vivian Den Hollander ( links ), en chef-kok Arthur van Dijk en souschef Ruben Verweij ( rechts) van restaurant Viviamo in Woerden laden de bestelling in de auto. © Frank de Roo

Viviamo Woerden: Sjiek Italiaans aan de keukentafel

HIER IS UW BESTELLINGDe restaurants zijn gesloten en dat ontroert De Gouden Pollepel. Letterlijk. Onze competitie ligt dus even stil. Maar omdat er wel gegeten moet worden, doen we deze weken een beroep op keukens met bezorgservice. Zo eten we thuis toch een beetje uit. Voor deze rubriek bestelt AD Groene Hart-verslaggever Harrie van Opstal bij Viviamo in Woerden.

Als gespecialiseerd restaurant maaltijden gaan bezorgen, hoe doe je dat? Italiaans restaurant Viviamo in Woerden besloot als een van de eerste in deze regio van de nood een deugd te maken. De gebruikelijke menukaart is terzijde gelegd om plaats te maken voor een online-bestelkaart. ,,We hebben een aantal van onze lopende topgerechten uitgekozen, plus wat favorieten uit eerdere seizoenen. Wel is de bestelkaart beknopt; we kiezen voor kwaliteit”, vertelt eigenares Vivian den Hollander.

In samenwerking met indebuurt Woerden