Volledig scherm
PREMIUM
Chef-kok Jeroen van Hensbergen (36) en gastvrouw Natasja (38) in hun restaurant JanZen in Woerden. © Peter Franken

Zilt en zomers met een vleugje herfst

Gouden PollepelJanZen Onder een nieuw regime weet dit Woerdense restaurant de kwaliteit op niveau te houden. De attente dame van dienst in de bediening heeft gastvrijheid hoog in het vaandel. In de keuken is ook alles dik in orde, zo blijkt van amuse tot en met toetje.

Alles bij JanZen ademt Groene Hart en de muren van het restaurant zijn dan ook in deze kleur geverfd. Vele uitbaters hebben in de loop der jaren tevergeefs geprobeerd met succes een horecabedrijf uit te baten in het van 1939 daterende pand De Krom. Brenda en Paul Meijers slaagden daar met JanZen wel in. Per 1 oktober deden zij hun zaak over aan de nieuwe eigenaars Jeroen en Natasja van Hensbergen. Daarvoor runde dit stel restaurant 't Klooster in Wijk bij Duurstede. Chef-kok Jeroen is opgeleid door driesterren-chef Jonnie Boer van De Librije in Zwolle.

In samenwerking met indebuurt Woerden