Volledig scherm
PREMIUM
© AVROTROS

WIDM-deelneemster Jaike kon de eerste nacht niet slapen: 'Heel pittig was het’

InterviewJaike Belfor ziet het meedoen aan Wie is de Mol?, dat vanavond weer van start gaat op NPO 1, deels als een psychologisch experiment. ‘Ik probeer mijn angst te overwinnen’, aldus de actrice en vechtsporter die bij menig Molloot nú al hoog op het verdachtenlijstje staat.

Het moment van bekendmaking is alweer enkele weken geleden, maar Jaike Belfor (42) kan het nog steeds wel van de daken schreeuwen: ‘Ja, ik doe mee aan Wie is de Mol?!’ ,,Ik ging half dood van de spanning. Ook omdat sommige mensen in mijn omgeving een vermoeden hadden.’’

  1. Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Tijdens een hoorzitting in de Londense rechtbank zijn nieuwe details bekendgemaakt over de tumultueuze relatie tussen Johnny Depp (56) en z’n ex Amber Heard (33). Hij suggereerde haar - al dan niet met een knipoog - te verdrinken en te verbranden. Dat valt op te maken uit smsjes die Depp in 2013 naar een goeie vriend stuurde, schrijft The New York Post op basis van de rechtszitting. De ex-geliefden zijn al een hele tijd in een juridische strijd verwikkeld over beschuldigingen van huiselijk geweld.