Presentator Marcel Bamberg in Amsterdam voor het green screen wat hij gebruikt om creatieve filmpjes mee op te nemen. ,,Mijn video's zijn niet serieus bedoeld. Ik maak humor van iets wat geen humor is.”
Volledig scherm
PREMIUM
Presentator Marcel Bamberg in Amsterdam voor het green screen wat hij gebruikt om creatieve filmpjes mee op te nemen. ,,Mijn video's zijn niet serieus bedoeld. Ik maak humor van iets wat geen humor is.” © Angeliek de Jonge

De video's van Marcel (30) gaan viral: ‘Ik kreeg 300.000 opmerkingen op één filmpje’

Marcel Bamberg (30) was hard aan de weg aan het timmeren als presentator en dagvoorzitter. Hij reisde het hele land door, van evenement naar conferentie. Althans, dat was voor de lockdown. Ineens viel al zijn werk weg en zat hij thuis. Uit verveling begon hij creatieve filmpjes te maken van ongemakkelijke situaties in tijden van corona. ,,Ik maak humor van iets wat geen humor is.”

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht