Jurre Versteegh (10) runt bloemenhandel Flowers on Tour. ,,De Rabobank wilde geen zakelijke rekening voor mij openen. Uiteindelijk kon het bij de Triodos Bank wel. Ik ben hun jongste zakelijke klant.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jurre Versteegh (10) runt bloemenhandel Flowers on Tour. ,,De Rabobank wilde geen zakelijke rekening voor mij openen. Uiteindelijk kon het bij de Triodos Bank wel. Ik ben hun jongste zakelijke klant.” © Angeliek de Jonge

Jurre (10) heeft al een eigen bloemenwinkel: ‘Stom dat de Belastingdienst zo veel van mijn winst wil hebben’

De 10-jarige Jurre Versteegh uit het Gelderse Beesd verbergt zijn ambities niet. Sinds vorig jaar runt hij zijn eigen bloemenhandel Flowers on Tour en bezorgt hij mensen een vrolijke bos bloemen. Inmiddels is zijn handel uitgebreid met een webshop met verschillende tuinplanten, droogbloemen en boeketten. En dit is pas het begin, aldus de jonge ondernemer. ,,Ik wil door heel Nederland bloemen gaan bezorgen.”

23 reacties

 • Peter de Jong

  2 weken geleden
  Het is nog veel erger! Voor een modaal loon van 100% betaalt de werkgever 125% loonkosten. De medewerker krijgt 69% netto in handen. Na aftrek van IB, BTW, accijnzen, leges, etc blijft 54% over om vrij te besteden. De overheid incasseert dus ruim de helft van de totale loonkosten. Deze collectieve lastendruk behoort tot de hoogste ter wereld. Waarom wordt deze niet gehalveerd? Dan kunnen burgers tenminste zelf ook nog iets betalen!
 • leon van ley

  4 weken geleden
  Succes jurre! En ook jij moet belasting betalen….die wegen waar jij over rijd zijn tenslotte ook door belastingbetalers betaald alsmede je school waardoor jij nu zo inventief bezig bent!
 • Job Mauritz

  4 weken geleden
  @Jan Haaster, Idd het socialisme is irri maar dit is niet dé manier om het te stoppen
 • Marco S. Zelf

  4 weken geleden
  Leuk Jurre! Veel succes, wie weet heb je straks de grootste bloemenwinkel-keten van het land!
 • c boertjes

  4 weken geleden
  kleine ondernemers regeling aanvragen...
 1. Tim helpt dakloze bij zoektocht naar baan via LinkedIn: ‘Kan inmiddels door heel Nederland op gesprek’

  Tim helpt dakloze bij zoektocht naar baan via LinkedIn: ‘Kan inmiddels door heel Nederland op gesprek’

  Wanneer Tim Klein Haneveld een bezoek brengt aan de Shurgard, vangt hij een telefoongesprek op dat zijn aandacht trekt. De man, die voor zijn opbergbox op een stoel zit, belt overduidelijk met een gemeentelijke instantie. Hij probeert een postadres te regelen, zo blijkt later. Tim vermoedt dat de man onderdak nodig heeft, misschien wel stiekem in de Shurgard slaapt en besluit op hem af te stappen. Een aanbod dat als geroepen komt.