Jacqueline Teunissen in Bilthoven. ,,Je moet jezelf en wat je doet niet zo serieus nemen. Over vijftig jaar bestaan mijn bedrijven waarschijnlijk niet eens meer.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jacqueline Teunissen in Bilthoven. ,,Je moet jezelf en wat je doet niet zo serieus nemen. Over vijftig jaar bestaan mijn bedrijven waarschijnlijk niet eens meer.” © Angeliek de Jonge

‘Powervrouw’ Jacqueline (59) bouwt imperium in Bilthoven uit en opent een mini-warenhuis

Nog een paar weken en dan opent ondernemer Jacqueline Teunissen (59) met trots wéér een nieuwe zaak. Haar aanwezigheid en haar imperium in Bilthoven wordt hiermee nog een stukje groter. Maar naast haar schoenen lopen, doet ze niet. ,,Je moet jezelf en wat je doet niet zo serieus nemen. Over vijftig jaar bestaan mijn bedrijven waarschijnlijk niet eens meer.”

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht