Volledig scherm
© AD

Een vraag, idee of reactie? Laat het ons weten!

ContactformulierOver Ons is een plek waar we onze lezers een kijkje geven in ons dagelijkse werk. We geven openheid op vragen als: hoe werken wij bij de krant, wie werken er en welke keuzes maken wij dagelijks? Maar ook vertellen wij over hoe het is om verslag te doen van een misdaad bij jou in de buurt of een oorlogssituatie in het buitenland. Over Ons bestaat uit een aanbod aan video’s, verhalen en podcasts.

We horen graag meer van onze lezers. Heb je een verhaalidee voor Over Ons, wil je een reactie geven op een artikel of heb je een vraag voor onze redactie? Vul dan het onderstaande formulier in. We zullen niet in staat zijn om op elk bericht te reageren, maar we beloven elk bericht te lezen en zorgvuldig te overwegen of we er iets mee kunnen.

Heb je vragen over je abonnement ga dan naar deze pagina.

 1. Lezers steunen krantenbezorgers: “Stroopwafels aan de deur als blijk van waardering”
  Achter de Schermen

  Lezers steunen krantenbe­zor­gers: “Stroopwa­fels aan de deur als blijk van waardering”

  In Nederland staan elke dag 6000 bezorgers bij het krieken van de dag op om de kranten van DPG Media te bezorgen bij de abonnees. Dat klepperen van de brievenbus is in het dagelijks leven voor veel mensen een vaste waarde en een belangrijk onderdeel van hun ochtendritueel. Opstaan, douchen, ontbijten, mét een verse krant. Zo zijn we dat gewend. Nu het coronavirus Nederland heeft lamgelegd, is de rol van de krantenbezorger nóg belangrijker geworden. De krant is voor veel abonnees een anker, een houvast. En alle zeilen worden bijgezet om die ‘huisvriend’ te blijven bezorgen.
 2. Hans Nijenhuis: We maken ongekende tijden mee, maar ik hoop dat het u goed gaat
  Achter de Schermen

  Hans Nijenhuis: We maken ongekende tijden mee, maar ik hoop dat het u goed gaat

  Beste lezer, Hoe is het bij u? Ik hoop dat u het goedmaakt. Dat u en uw naasten gezond zijn. Dat is toch het belangrijkste, merken we weer. Bij ons op de redactie maken we ongekende tijden door. Jeroen kon niet met vakantie. Sanne kon juist niet van vakantie terugkeren. Marloes moest haar bruiloft uitstellen. Marleen mocht op een begrafenis niemand knuffelen. Wessel mag tot 14 april zijn moeder niet zien en hoopt dat zij hem dan nog herkent en Eefje werd flink ziek.