Volledig scherm
El Ahmadi met Marokko in actie tegen Guinea. © anp

El Ahmadi hoopt op sterke wifi bij Afrika Cup

Karim El Ahmadi blijft zijn club Feyenoord volgen, ook als de middenvelder na de winterstop met Marokko in Gabon meedoet aan de Afrika Cup. ,,Ik hoop dat mijn wifi daar sterk genoeg is om via een livestream de wedstrijden te volgen'', zei hij vandaag tegen Metro. ,,3G of 4G zal daar ook niet al te best zijn. Anders houd ik het via livescore.com bij of bel ik met iemand die de wedstrijd zit te kijken. Dat komt wel goed'', aldus El Ahmadi.

De Feyenoorder pakte gisteren bewust zijn vijfde gele kaart van het seizoen, zodat hij na de winterstop geen last heeft van de schorsing. Hij mist nu de eerste wedstrijd na de winterstop, op 15 januari in Kerkrade tegen Roda JC. Maar de Marokkaan ontbreekt dan toch in de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst vanwege de Afrika Cup.

,,Het is wellicht mijn laatste Afrika Cup en ik wil heel graag belangrijk zijn voor Marokko'', blikte hij vooruit. ,,Ik heb twee keer eerder meegedaan en toen overleefden we de eerste ronde niet. De mensen snakken naar succes en daar wil ik graag een bijdrage aan leveren.''