Volledig scherm
© pro shots

Vermeer maakt rentree bij tweede elftal van Feyenoord

PollKenneth Vermeer heeft in de Kuip een bevredigende rentree gemaakt. De doelman, die op 5 juli een afgescheurde achillespeesblessure opliep tegen Jong Cambuur kreeg weliswaar nauwelijks iets te doen, hij zette wel weer een stap in de richting van volledige fitheid.

poll

Wie moet straks de eerste doelman van Feyenoord zijn?

  • Brad Jones (63%)
  • Kenneth Vermeer (37%)
13315 stemmen

Jong Feyenoord won met 2-0 door doelpunten van Wessel Dammers en Mo El Hankouri. Tegenvaller was het uitvallen van aanvoerder Bart Nieuwkoop, die na een duel groggy op de grond bleef liggen.

De trainers Roy Makaay en Jan Wouters gaven Renato Tapia, Marko Vejinovic, Simon Gustafson, Michiel Kramer en Lucas Woudenberg speeltijd in een wedstrijd waarin nauwelijks iets gebeurde.

Achillespees
Vermeer scheurde op 5 juli een achillespees en speelde zeven maanden lang geen wedstrijden. Feyenoord pikte de clubloze keeper Brad Jones op als vervanger. Als Vermeer ritme heeft opgedaan bij het tweede, komt hij weer in aanmerking voor een plek in de hoofdmacht.

Of Vermeer snel een geduchte concurrent gaat worden van Brad Jones, is nog afwachten. ,,Brad heeft het geweldig gedaan'', zei Van Bronckhorst vorige week. ,,Maar dat heeft Vermeer ook natuurlijk.''

Volledig scherm
© pro shots
Volledig scherm
© pro shots