AjaxPrimeur.nl - Alles op Swart #32: Ajax imponeert in Klassieker

Ajax heeft zondag een ijzersterke indruk achtergelaten in de kraker tegen Feyenoord en dat kan Sjaak Swart zéér bekoren. Mister Ajax looft de inzet van de Amsterdammers. Met de kritiek op Björn Kuipers was Swart het absoluut niet eens.

VIDEO: 'Feyenoord krijgt absoluut nog problemen'

Oer-Ajacied Sjaak Swart heeft gisteren genoten van zijn club in de Klassieker tegen Feyenoord (2-1). ,,Er was inzet en strijd om elke bal. We heben zo goed gespeeld dat we zeker met vier of vijf goals hadden moeten maken. Het is alleen jammer dat de uitslag klein is gebleven.''

Swart denkt dat Feyenoord door de nederlaag wel een tikkie heeft gekregen. ,,Ajax heeft nog één moeilijke wedstrijd tegen PSV. Als je tot die tijd alles weet te winnen, dan sta je er heel goed voor. Feyenoord krijgt absoluut nog problemen. Zeker in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Dat is een tactisch sterke ploeg. Thuis had FC Utrecht ook moeten winnen van Feyenoord dat in de 96ste minuut pas de 3-3 maakt. En dan krijgen ze nog Vitesse uit, dat is ook niet gemakkelijk'', aldus de 78-jarige clubicoon. 

Volledig scherm
Sjaak Swart.