Famke Louise.
Volledig scherm
Famke Louise. © EM-Press/Patrick van Emst

Rob Jetten: Famke Louise moet geld coronacampagne terugbetalen

Politiek Den Haag trekt fel van leer tegen de BN’ers die zich gecommitteerd hebben aan de actie #ikdoenietmeermee. Rob Jetten van D66 vindt dat Famke Louise het geld moet terugbetalen dat ze eerder dit jaar kreeg voor een campagne van de Rijksoverheid. Minister Ferd Grapperhaus noemt de oproep van de artiesten ‘uiterst onverantwoord'.

 1. Famke Louise in voorjaar betaald door rijksoverheid voor coronacampagne: ‘Voortschrijdend inzicht’
  Play
  VIDEO

  Famke Louise in voorjaar betaald door rijksover­heid voor coronacam­pag­ne: ‘Voort­schrij­dend inzicht’

  Zangeres Famke Louise maakte eerder dit jaar nog deel uit van een betaalde campagne van de rijksoverheid. Nu heeft zij zich aangesloten bij #ikdoenietmeermee en keert ze zich juist tegen de coronaregels van het kabinet. ‘Voortschrijdend inzicht’, claimt de zangeres. Minister Hugo de Jonge vindt het vreemd dat zij sympathie heeft voor de oproep om de regels niet langer te volgen.
 2. Jarig dochtertje (7) Jennifer Ewbank met traumaheli en schedelbreuk afgevoerd na trap van pony

  Jarig dochtertje (7) Jennifer Ewbank met traumaheli en schedel­breuk afgevoerd na trap van pony

  Het zevende verjaardagsfeestje van de dochter van Jennifer Ewbank is uitgelopen op een drama. Het meisje had een ‘sprookjesfeest’ moeten beleven, maar kreeg volgens haar moeder een trap van een pony en liep een schedelbreuk op. Na een zware tijd in het ziekenhuis maakt Emily het inmiddels goed, maar de zangeres herbeleeft de ‘nachtmerrie’ vrijwel continu. ‘We voelden de grond steeds verder wegzakken.’