Henk Aardenhout (links) en Chris Daniëls stoppen hun jack vol met hun favoriete snack.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk Aardenhout (links) en Chris Daniëls stoppen hun jack vol met hun favoriete snack. © Jan van Eijndhoven

Hamburgerjas: het begon als grap van drie vrienden, maar is nu serieus bedrijf

Koken&EtenDe Tilburgse binnenstad heeft zowat de hoogste hamburgerzaken-dichtheid van het land, maar er ontbrak één ding: een jas met daarin acht ‘vet afstotende en super isolerende’ zakken. Drie vrienden ontwierpen The Burger Jacket. Haute frituur.

  1. Baas over eigen voedsel: consumenten brengen producten naar schappen
    Play

    Baas over eigen voedsel: consumen­ten brengen producten naar schappen

  2. Maak eens Moksi Meti: hét gerecht uit de Chinees-Surinaamse keuken
    Play

    Maak eens Moksi Meti: hét gerecht uit de Chi­nees-Surinaamse keuken