Kabeljauw uit de oven met groenten
Volledig scherm
Kabeljauw uit de oven met groenten © Kookmutsjes

Wat Eten We Vandaag: Kabeljauw uit de oven met groenten

Een lekkere manier om meer vis te eten: voeg kabeljauw toe aan een ovenschotel met verschillende groenten en aardappels. De citroen geeft het geheel een frisse smaak.

Aantal personen: 4

Ingrediënten
1 rode paprika
- 2 uien
- 1 gele paprika
- 350 gr aardappels
- 600 gr kabeljauwfilet
- 6 gr viskruiden
- 3 gr paprikapoeder
- 5 gr ras el hanout
- 5 gr knoflookpoeder
- 3 gr zwarte peper
- 2 gr citroenzuur
- 2 gr cayennepeper
- 6 gr zout
- 2 teentjes knoflook
- 30 gr peterselie
- 100 ml olijfolie
- citroen

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept hier.

Eet smakelijk!

Zin in iets anders? Bij de Kookmutsjes community is iedereen – van beginner tot nieuwsgierige liefhebber – welkom! Stap-voor-stap zorgen wij ervoor dat iedereen wat lekkers op tafel kan toveren. Raak geïnspireerd door Kookmutsjes op www.kookmutsjes.nl

In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten:

  1. Imker Pierre is dag en nacht bezig met honing maken: ‘Elke pot smaakt anders, je kunt bijen niet sturen’
    PREMIUM

    Imker Pierre is dag en nacht bezig met honing maken: ‘Elke pot smaakt anders, je kunt bijen niet sturen’

    Veertig kilo honing van één bijenvolk. Het kan. Maar dan moet wel alles kloppen. Geen regen, geen wind en geen temperaturen onder de dertien graden. Daar houden bijen niet van. Imker Pierre de Koning van Honing van De Koning uit Vinkeveen doet er alles aan om het zijn negentig bijenvolken zoveel mogelijk naar de zin te maken. ,,Het zijn net huisdieren. Je bent er elke dag mee bezig.’’

Poll

Wat voor type tompouce-eter ben jij?

  • De happer (8%)
  • De likker (2%)
  • De daklichter (63%)
  • De ontleder (24%)
  • De draaier (3%)
17328 stemmen