Zara Larsson grapt over haar prestaties in de keuken met verbrande kip

Nu zangeres Zara Larsson al een tijdje thuis in quarantaine zit, heeft ze alle tijd om eens wat nieuwe dingen uit te proberen. Zo nam de Zweedse zich voor om haar kookkwaliteiten eens flink op te krikken, alleen daar lijkt nog weinig van terecht te komen.

,,Toen deze quarantaine begon, zei ik dat ik een hele goede chef-kok ging worden en dit is het resultaat", schrijft de 22-jarige Zara bij een video op Twitter waarin ze een pan met verbrande kip laat zien. ,,Masterchef", zegt ze er lachend bij. ,,Voortreffelijk." Sommige fans proberen haar te troosten door te reageren met ‘je hebt het geprobeerd'. Anderen reageren alleen met Girl! of I am disgusted. De zangeres heeft gevraagd aan de Britse tv-kok Gordon Ramsey om te reageren. Dat heeft hij vooralsnog niet gedaan.

De Zweedse zangeres heeft de afgelopen tijd gelukkig niet alleen maar in de keuken gestaan. Zo was Zara in april samen met 23 andere artiesten te horen in het nummer Times Like These, een cover van de plaat van Foo Fighters. Op initiatief van de BBC werd dit nummer opgenomen om geld op te halen voor het goede doel.

Nu Zara Larsson al een tijdje thuis in quarantaine zit, heeft ze alle tijd om eens wat nieuwe dingen uit te proberen. Zo nam de zangeres zich voor om haar kookkwaliteiten eens flink op te krikken, alleen daar lijkt nog weinig van terecht te komen.
Volledig scherm
Nu Zara Larsson al een tijdje thuis in quarantaine zit, heeft ze alle tijd om eens wat nieuwe dingen uit te proberen. Zo nam de zangeres zich voor om haar kookkwaliteiten eens flink op te krikken, alleen daar lijkt nog weinig van terecht te komen. © EPA
 1. Imker Pierre is dag en nacht bezig met honing maken: ‘Elke pot smaakt anders, je kunt bijen niet sturen’
  PREMIUM

  Imker Pierre is dag en nacht bezig met honing maken: ‘Elke pot smaakt anders, je kunt bijen niet sturen’

  Veertig kilo honing van één bijenvolk. Het kan. Maar dan moet wel alles kloppen. Geen regen, geen wind en geen temperaturen onder de dertien graden. Daar houden bijen niet van. Imker Pierre de Koning van Honing van De Koning uit Vinkeveen doet er alles aan om het zijn negentig bijenvolken zoveel mogelijk naar de zin te maken. ,,Het zijn net huisdieren. Je bent er elke dag mee bezig.’’

Poll

Wat voor type tompouce-eter ben jij?

 • De happer (8%)
 • De likker (2%)
 • De daklichter (63%)
 • De ontleder (24%)
 • De draaier (3%)
17328 stemmen