Driekwart van de kindermodellen krijgt nooit een opdracht

ReportageSinds meisje Summer (9) haar school wilde opgeven voor een carrière als model in de VS is er weer discussie. Is die wereld wel oké? Een dag op een bureau voor maatjes 62 tot 164. ,,Zie het als uitje.’’

‘Hoepa. Krrr. Krrr. Kie-ke-boe.’’ Vanachter haar camera kraait en kreunt Rebecca van der Poel om de aandacht van Raven te trekken. De baby, 7,5 maanden oud, pulkt aan een stuk plastic. Ravens oma, links van Rebecca, klapt en Ravens moeder, rechts van Rebecca, pakt haar smartphone. Misschien reageert het meisje als moeder het liedje Five ugly ducklings aanklikt?

  1. Hoe twee doodnormale mannen als royals trouwden: ‘Zelfs Marijke Helwegen keek haar ogen uit’
    PREMIUM

    Hoe twee doodnorma­le mannen als royals trouwden: ‘Zelfs Marijke Helwegen keek haar ogen uit’

    In luxe en weelde trouwen als Willem-Alexander en Máxima of als Harry en Meghan: voor veel mensen slechts een droom, maar voor twee doodnormale, jonge mannen werd het toch echt werkelijkheid. Rotterdam was donderdag het decor van een spektakel dat zijn weerga niet kende, inclusief een koninklijke escort, elegante kostuums en een bonte verzameling van BN’ers. ,,Het was sprookjesachtig, liefdevol, heerlijk over de top, maar bovenal: perfect.”