Driekwart van de kindermodellen krijgt nooit een opdracht

ReportageSinds meisje Summer (9) haar school wilde opgeven voor een carrière als model in de VS is er weer discussie. Is die wereld wel oké? Een dag op een bureau voor maatjes 62 tot 164. ,,Zie het als uitje.’’

‘Hoepa. Krrr. Krrr. Kie-ke-boe.’’ Vanachter haar camera kraait en kreunt Rebecca van der Poel om de aandacht van Raven te trekken. De baby, 7,5 maanden oud, pulkt aan een stuk plastic. Ravens oma, links van Rebecca, klapt en Ravens moeder, rechts van Rebecca, pakt haar smartphone. Misschien reageert het meisje als moeder het liedje Five ugly ducklings aanklikt?

  1. Het nieuwe kalifaat in Noordwest-Afrika en Angela de Jong in de Ochtend Show to go

    Het nieuwe kalifaat in Noord­west-Afri­ka en Angela de Jong in de Ochtend Show to go

    Verslaggever Bob van Huet is morgen te gast in de Ochtend Show to go om te praten over de groeiende Islamitische Staat in Noordwest-Afrika. Ook tv-columnist Angela de Jong is te gast om onder meer te praten over de programma’s Dancing on Ice en Kopspijkers. Daarvoor spreken we ook met cabaretier en presentator Jack Spijkerman. De show wordt gepresenteerd door Yora Rienstra en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.