Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

‘Als ik nu zou vragen of je met mij wil trouwen, wat zou je dan zeggen?’

MonicaJournalist Monica Beek (42) schrijft wekelijks voor Magazine over haar leven. Ze woont samen met haar dochters van 11 en 8 en heeft een vriend. Voor ze er erg in heeft, vraagt Monica of Nieuwe Liefde met haar zou willen trouwen.

,,O ja, we hebben een uitnodiging voor een bruiloft gekregen.’’ Nieuwe Liefde en ik zitten aan de ontbijttafel bij hem thuis. Geen kinderen, alle tijd van de wereld. Hij vist hem uit de eeuwige stapel papier op de rand van de tafel en geeft hem aan me. De aankondiging ziet eruit als een stukgelezen Suske en Wiske-album, met als titel Hans en Margreet en het jubelende ja-woord. ,,Leuk gedaan, hè?’’ Ik knik. Nieuwe Liefde is stripfan, net als de bruidegom.

  1. LIVE | Rutte: ‘Garanties over kortingen pensioenen kan niemand geven, ook 50Plus niet’
    Algemene Beschouwingen

    LIVE | Rutte: ‘Garanties over kortingen pensioenen kan niemand geven, ook 50Plus niet’

    Komt er toch extra geld om het lerarentekort aan te pakken? En wat doet het kabinet met de dreigende pensioenkortingen? Premier Rutte staat vandaag, tijdens dag twee van de Algemene Politieke Beschouwingen, tegenover een oppositie die zich gisteren constructief opstelde, maar wel op tal van onderwerpen kabinetsingrijpen eist. Hoe ver zal Rutte zijn hand uitreiken? Mis niks van het debat met de stream en ons liveblog.