Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

Carla schrikte mannen af: ‘In de liefde geldt het tempo van de langzaamste’

BV de LiefdeIn de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Met haar zelfstandigheid schrikte Carla (57) mannen af. Met een nieuwe datingtechniek ontmoette ze haar ‘eindman’ Steven (66).

,,Liefde is wel een dingetje voor mij. Mijn hele leven ben ik er al mee bezig. Zo was er de onstuimige verliefdheid op de vader van mijn kinderen, 25 jaar geleden. We waren jong en gingen snel. We trouwden, kregen kinderen - en stuitten toen op onze helaas niet te overbruggen verschillen. Na onze scheiding was ik twaalf jaar alleen, op zoek naar die ene. Ik had weliswaar een prima leven, maar ben niet iemand voor alleen-zijn.

  1. Moet Nederland in coronatijd de beurs wel trekken voor het zuiden?
    PREMIUM
    Geldoorlog in Europa

    Moet Nederland in coronatijd de beurs wel trekken voor het zuiden?

    De coronacrisis zet het debat over steun aan de (arme) zuidelijke eurolanden opnieuw op scherp. Alle aandacht in Europa gaat momenteel uit naar de ‘oorlog tegen het virus’. Maar tegelijk woedt er een andere, veel oudere, oorlog in Europa: wie draait op voor de kosten? Nog specifieker: zullen rijke landen als Duitsland en Nederland wederom de portemonnee moeten trekken om Italië, Spanje en Frankrijk er bovenop te helpen?