Volledig scherm
PREMIUM
© Hans Avontuur

Drie weken met de camper en twee pubers op pad: Hans Avontuur deed het

ReizenMet de camper naar Engeland en Frankrijk, drie weken op elkaars lip, twee pubers aan boord, midden in het hoogseizoen: je moet maar durven. Hans Avontuur deed het.

Het hek van de kleine camping annex scheepswerf is dicht. Een bord naast de slagboom zegt dat het terrein vol is, maar er staat slechts een handvol campers en caravans. Ik loop naar de receptie en bel het nummer dat op de gesloten deur hangt. We hebben de hele dag gereden, de stemming aan boord is beneden het vriespunt gedaald en we hebben geen zin om nog verder te zoeken naar een slaapplek. Een mevrouw antwoordt dat ze ‘naar beneden komt’. Het klinkt naar tegenzin.

  1. TUI hoopt op 1 juli weer naar zonbestemmingen te vliegen

    TUI hoopt op 1 juli weer naar zonbestem­min­gen te vliegen

    Nu het coronavirus in Europa minder agressief om zich heen grijpt, proberen reisorganisaties in allerijl voor het zomerseizoen te redden wat er te redden valt. TUI, de grootste touroperator van Nederland, hoopt vanaf 1 juli weer toeristen naar zonbestemmingen te brengen. Dinsdag moet duidelijk worden of de reisadviezen voor het buitenland versoepeld worden. ,,We beginnen met twee vluchten per week, vanuit daar gaan we verder werken.”