Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Edward is stuntman: ‘Ik moest me twintig meter van een berg laten storten’

Geld en GelukIn deze rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. Edward en Femke hebben allebei een bedrijf. Over geld doen ze niet al te moeilijk, wel hebben ze een potje achter de hand.

Femke: ,,Ik maak elke dag van 6.00 tot 12.00 uur schoon.”

Edward: ,,Kantoren, een sportschool, een restaurant. We houden allebei kantoor in ons appartement. Elders hebben we een afgrijselijk grote schuur, voor de opslag van spullen die we voor onze twee bedrijven hebben. Vooral voor mijn bedrijf heb ik veel ruimte nodig.”

Femke: ,,Ik heb personeel in dienst.”

Edward: ,,Per uur verdienen we aan hen 5 à 6 euro. Met stunten verdien ik 50 tot 70 euro per uur , als stuntcoördinator is mijn honorarium hoger. Voor extra gevaarlijke stunts spreek ik soms een aparte fee af, zoals laatst toen ik me een metertje of twintig van een berg moest laten storten.”

  1. Nieuwe prijzenoorlog in supermarktland?

    Nieuwe prijzenoor­log in supermarkt­land?

    Maken supermarkten zich op voor een nieuwe prijzenoorlog? Plus verlaagde onlangs de prijzen van groente en fruit structureel tot wel 30 procent. Daarnaast heeft Dirk van den Broek de aanval geopend op Albert Heijn. In een paginagrote advertentie in onder meer deze krant steekt Dirk de draak met AH door te melden dat het toch wel zonde is dat de Zaandamse grootgrutter is gestopt met het aanbieden van de zogeheten ‘goedkoopjes’. Voor echte goedkope boodschappen moet je volgens de Amsterdamse supermarktketen niet bij Albert Heijn zijn, maar bij Dirk.