Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

Helga en Martin vrijen niet: ‘Ik raak zo gefrustreerd van die broer-zusrelatie’

BV de LiefdeIn de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Haar seksloze relatie met Martin (69) leidt tot veel verdriet bij Helga (64). Toch is ze liever gefrustreerd dan alleen, en neemt ze genoegen met wat er wel is.

,,Een man moet zich bewijzen in bed, vind ik, ook als hij al wat ouder is. Ik wil een volwaardige relatie, met seks, anders kan ik net zo goed een maatje nemen. Dus toen ik Martin ontmoette en hij niet bleek te presteren, heb ik meteen gezegd: klaar. We waren verliefd en blij elkaar te hebben gevonden, maar geen seks, dat zag ik niet zitten.

  1. LIVE | Rutte: ‘Garanties over kortingen pensioenen kan niemand geven, ook 50Plus niet’
    Algemene Beschouwingen

    LIVE | Rutte: ‘Garanties over kortingen pensioenen kan niemand geven, ook 50Plus niet’

    Komt er toch extra geld om het lerarentekort aan te pakken? En wat doet het kabinet met de dreigende pensioenkortingen? Premier Rutte staat vandaag, tijdens dag twee van de Algemene Politieke Beschouwingen, tegenover een oppositie die zich gisteren constructief opstelde, maar wel op tal van onderwerpen kabinetsingrijpen eist. Hoe ver zal Rutte zijn hand uitreiken? Mis niks van het debat met de stream en ons liveblog.