Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

Hoe Laura en Marinus omgaan met hun polyamoreuze relatie

In de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Laura (40) en Marinus (52) werden verliefd op het idee van polyamorie. In de praktijk bleek dat lastiger dan gedacht, maar ze vonden toch een manier.

,,Leven in vrijheid, daar draait het om in onze relatie. Marinus en ik houden zo veel van elkaar dat we elkaar alle ruimte geven. We willen niet handelen vanuit de angst elkaar kwijt te raken, maar vanuit liefde en vertrouwen. Hij is niet van mij en ik niet van hem, en we willen de ander niet voor onszelf houden. ‘Anderen mogen ook van jou genieten’, hebben we tegen elkaar gezegd. Dat je elkaar dát gunt, is de ultieme vorm van liefde.

  1. ‘We ruzieden, ze sloeg de deur dicht en vertrok’: broer Emanuela (15) vertelt over mysterieuze verdwijning

    ‘We ruzieden, ze sloeg de deur dicht en vertrok’: broer Emanuela (15) vertelt over mysterieu­ze verdwij­ning

    Een vermist 15-jarig meisje, lege graven en tal van duistere theorieën: wat leest als een boek van Dan Brown, is in werkelijkheid de mysterieuze verdwijning van de 15-jarige Emanuela Orlandi. Het meisje verdween 36 jaar geleden, en haar familie zoekt nog steeds. ,,Ik kan niet accepteren dat er al die jaren mensen waren die weten wat er is gebeurd”, vertelt de broer van Emanuela aan de Britse krant The Guardian.