Volledig scherm
PREMIUM
Starbucks; al lang onbekende meer in het tankstation. © ANP

Tankstation anno 2019 is de ideale hangplek

Voor sommige mensen is het tankstation een geliefde hangplek. Ze komen er voor een verse cappuccino, de beste gehaktbal van Nederland of een kletspraatje met die lieve medewerker. Tanken is een rustmoment geworden. Vier weggebruikers over ‘hun’ pomp.

Vieze automatenkoffie, een klef broodje kaas, een gehaktstaaf en wat snoep: dat was jarenlang zo’n beetje het assortiment van de gemiddelde benzinepompwinkel. Maar tijden veranderen. Menige barista zal jaloers zijn op de glimmende koffiemachines in de tankstations van nu. En wilt u er misschien een vers broodje hummus of couscoussalade bij?

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.