Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

'We hadden onze bruiloft begroot op 20.000 euro, maar het werd 30.000 euro’

Geld & GelukIn deze rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. Jeanet en John wonen acht maanden per jaar in het buitenland. Ze leven graag luxe en letten op hun gezondheid.

Jeanet: ,,Ik heb fibromyalgie, chronische pijn in spieren en bindweefsel. Vooral in het onstabiele Nederlandse klimaat heb ik er last van. Daarom leven we acht maanden per jaar in het buitenland. In Nederland had ik een sportschool, diëtistenpraktijk en paardentrainingsstal, maar toen ik ontdekte dat ik me in warmere landen beter voelde, hebben we het roer omgegooid. In 2015 heb ik John aangeraden te stoppen met zijn baan, bij mij in het bedrijf te komen en mee te gaan naar het buitenland.’’

  1. Stikstofprobleem gijzelt woningbouw: huizentekort loopt verder op

    Stikstof­pro­bleem gijzelt woningbouw: huizente­kort loopt verder op

    Het aantal vergunningen voor woningbouw neemt af. De reden: de schadelijke stikstofuitstoot bij de bouw die natuurgebieden kan beschadigen. Bouwprojecten staan sinds een uitspraak van de rechter over het Nederlandse stikstofbeleid op losse schroeven, waardoor voorlopig lang niet genoeg nieuwe huizen worden gebouwd om de woningnood op te lossen. ,,Dit gaat helemaal mis”, zegt Jan Fokkema namens projectontwikkelaars.