Volledig scherm
PREMIUM
© Koen Verheijden

‘We omzeilen bezorgkosten door een deel terug te sturen’

Geld & GelukIn deze rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld & Geluk. Christel en Annebeth speuren naar kleding met veel korting en kunnen op vakantie van weinig rondkomen. Ze wonen in een huurappartement in Arnhem.

Christel: ,,We hebben een en-ofrekening. Daar storten we allebei 800 euro per maand op.”

Annebeth: ,,Daarvan betalen we de huur, die is 700 euro. De energierekening is 40 euro per maand. Dan betalen we nog 13 euro voor water, 30 euro voor tv en internet, ieder 125 euro voor de zorgverzekering en ieder 200 euro per maand collegegeld. We kennen elkaar van school, werk en kerk. We zijn drie jaar samen en verloofd.”

  1. Nieuwe prijzenoorlog in supermarktland?

    Nieuwe prijzenoor­log in supermarkt­land?

    Maken supermarkten zich op voor een nieuwe prijzenoorlog? Plus verlaagde onlangs de prijzen van groente en fruit structureel tot wel 30 procent. Daarnaast heeft Dirk van den Broek de aanval geopend op Albert Heijn. In een paginagrote advertentie in onder meer deze krant steekt Dirk de draak met AH door te melden dat het toch wel zonde is dat de Zaandamse grootgrutter is gestopt met het aanbieden van de zogeheten ‘goedkoopjes’. Voor echte goedkope boodschappen moet je volgens de Amsterdamse supermarktketen niet bij Albert Heijn zijn, maar bij Dirk.