Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

Weduwe Marloes (54) kreeg ineens gevoelens voor Barbara

In de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Sinds weduwe Marloes (54) sterke gevoelens kreeg voor Barbara, heeft ze verlangens die ze voorheen niet kende.

,,Op mijn 50ste werd ik weduwe. De man met wie ik vijfentwintig jaar samen was en twee kinderen had, overleed vrij onverwacht. Vóór hem had ik niet eerder een relatie gehad. Twee jaar geleden, out of the blue, werd ik verliefd op Barbara. Vlinders, kriebels, erotische fantasieën, alles. Ik wist niet wat ik ermee aan moest, maar mijn gevoelens waren zo sterk dat ik er ziek van werd. Ik kreeg buikpijn, was down, functioneerde niet meer op mijn werk. Ik móest het haar vertellen.

  1. OM in beroep tegen vrijspraak ‘sektemoeder’ Linda H. voor dood dochter

    OM in beroep tegen vrijspraak ‘sektemoe­der’ Linda H. voor dood dochter

    Het Openbaar Ministerie (OM) gaat in beroep tegen de vrijspraak van een voormalig stel uit Zwaag voor moord op hun dochter Joëlle Tromp in 2012. De 29-jarige vrouw uit Uitgeest heeft destijds geen zelfmoord gepleegd, denkt het OM, maar ze is opzettelijk om het leven gebracht door haar moeder Linda H. (60) en stiefvader Leo den H. (64). De rechtbank sprak de twee - die zelf ontkenden - vorige week echter vrij wegens gebrek aan bewijs.