Is Eva Jinek wél bestand tegen het Jack Spijkerman-effect?

AD Media podcast Is Eva Jinek bestand tegen het zogeheten Jack Spijkerman-effect? Ofwel: volgt de kijker haar straks braaf naar RTL 4 of geeft hij de talkshowhost de bons voor deze lucratieve transfer? Tv-columniste Angela de Jong en mediaverslaggevers Gudo Tienhooven en Dennis Jansen gaan erover in gesprek.

Ook in deze aflevering van de AD Media Podcast - tevens te beluisteren via Spotify en iTunes - aandacht voor de tv-oorlog die momenteel woedt. Wie en wat zijn de voorlopige winnaars en verliezers? Ook het vertrek van Frits Wester bij RTL Nieuws komt aan bod. En welke programma’s gaan straks strijden om de Gouden Televizier Ring?

Nog niet uitgeluisterd? Luister ook naar AD Bingewatchers:

Volledig scherm
Eva Jinek. © ANP Kippa
  1. Zangeres Rondé kan zich met lied eindelijk uiten over verlies vader: ‘Vergeet nooit de warmte’

    Zangeres Rondé kan zich met lied eindelijk uiten over verlies vader: ‘Vergeet nooit de warmte’

    De Utrechtse band Rondé heeft een opvallend persoonlijk nummer uitgebracht voor de vader van frontvrouw Rikki Borgelt, die elf jaar geleden overleed aan kanker. Rikki, toch al geen prater, kon zich daarover jarenlang nauwelijks uiten. In All that was left doet ze dat alsnog. ‘Het nummer omschrijft voor mij heel goed het gevoel van je alleen voelen. Alsof er niets meer overblijft behalve jijzelf.’