Volledig scherm
© ANP Kippa

‘Matthijs wilde een interview, maar alleen per e-mail’

podcastMatthijs van Nieuwkerk gunde deze site de primeur van zijn besluit om te stoppen met De Wereld Draait Door. In de AD Media Podcast vertelt verslaggever Gudo Tienhooven hoe hij het exclusieve interview met de talkshowhost kreeg en waarom dat per se via e-mail moest plaatsvinden.

De podcast met tv-columniste Angela de Jong, mediaverslaggever Dennis Jansen en presentator Alexander van Eenennaam gaat deze keer vrijwel uitsluitend over Van Nieuwkerk en het stoppen van DWDD. Slacht de NPO nu de kip met de gouden eieren? En hoe zit het met het nieuwe programma dat bij de NPO op de vooravond komt?

Beluister de AD Media Podcast hier:

  1. Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel Beelen (42) en zijn nieuwe liefde Malou (29) hebben vandaag op Radio Veronica voor de eerste keer teruggeblikt op hun first date. Zo doet Malou aan nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers onder meer uit de doeken dat ze de eerste kus ‘nogal degelijk’ vond. Iets waar Giel compleet anders over denkt. ,,Voor mijn gevoel heb ik gewoon vet gezoend.” Het koppel is in ieder geval nog lang niet op elkaar uitgekeken. ,,Ik denk dat er nog veel dates volgen.’’