‘Schrik zat er goed in bij crew Mocro Maffia na brandende bus’

PodcastMocro Maffia is de grootste hit van streamingsplatform Videoland en vanaf nu is het derde seizoen te zien. Reden voor podcast Bingewatchers om regisseur Bobby Boermans uit te nodigen en te praten over het nieuwe seizoen, over regisseren in coronatijd en de gevoeligheden die komen kijken bij het filmen van een van Nederlands populairste series. 

 1. Mocro Maffia is ongekend hard, kil, rauw en daardoor erg realistisch
  Play
  PREMIUM
  video

  Mocro Maffia is ongekend hard, kil, rauw en daardoor erg realis­tisch

  Het derde seizoen van de succesvolle serie Mocro Maffia verschijnt morgen op Videoland. Onze eigen misdaadverslaggever Yelle Tieleman, die vaak snel afhaakt bij misdaadseries, kijkt geboeid mee. Hij vindt de serie, losjes gebaseerd op de gelijknamige bestseller van zijn collega’s Wouter Laumans en Marijn Schrijver, ‘steengoed’. Eén grote maar: de verschillen tussen feit en fictie zijn niet altijd even duidelijk.
 2. Frénk van der Linden openhartig in De Geknipte Gast: ‘Lang niet van mezelf gehouden’

  Frénk van der Linden openhartig in De Geknipte Gast: ‘Lang niet van mezelf gehouden’

  Journalist Frénk van der Linden was gisteravond opvallend openhartig in het NPO 2-programma De Geknipte Gast van Özcan Akyol. De 63-jarige Van der Linden had nog niet plaatsgenomen in de barbershop of er ontstond een gesprek over zijn privéleven. Over de ‘decennialange liefdesoorlog’ tussen zijn ouders en de littekens die deze achterliet tot in het diepst van zijn ziel. ,,Ik dacht: ik kan zelf beter niet aan kinderen beginnen.’’
 1. Hubert Bruls: Versoepelen kan ook in kleine stapjes
  Play

  Hubert Bruls: Versoepe­len kan ook in kleine stapjes

 2. Deze afbreekbare mondkapjes worden na gebruik bloemetjes
  Play

  Deze afbreekba­re mondkapjes worden na gebruik bloemetjes