‘The Walking Dead had al lang moeten stoppen’

PodcastIn de podcast Bingewatchers geven makers Kevin Goes en Charlene Heezen deze keer samen met de luisteraars antwoord op een aantal vragen: welke series zijn te lang doorgegaan, welke series zijn te vroeg gestopt en welke series hadden een perfect einde?

Bij die eerste categorie zijn de luisteraars van Bingewatchers vrij eensgezind: The Walking Dead, Lost en Dexter worden het meest genoemd. Van die series is The Walking Dead zelfs nog bezig, er is zelfs een elfde seizoen aangekondigd. Maar veel serieliefhebbers zitten daar dus blijkbaar niet meer op te wachten.

Ook aan bod komen het nieuwe seizoen van After Life op Netflix en de serie Devs van Hulu. De podcast Bingewatchers is ook te beluisteren via SpotifyApple podcast en Stitcher.

Hoofdrolspeler Andrew Lincoln (Rick Grimes) van The Walking Dead. Hier bij de première van seizoen 9. Inmiddels is Lincoln niet meer te zien in de serie.
Volledig scherm
Hoofdrolspeler Andrew Lincoln (Rick Grimes) van The Walking Dead. Hier bij de première van seizoen 9. Inmiddels is Lincoln niet meer te zien in de serie. © AFP