Scheidend directeur Jan de Vries van leerwerkbedrijf Rijnvicus krijgt van Sims Vasihzadeh als afscheidscadeau de eerste courgette uit de moestuin.
Volledig scherm
PREMIUM
Scheidend directeur Jan de Vries van leerwerkbedrijf Rijnvicus krijgt van Sims Vasihzadeh als afscheidscadeau de eerste courgette uit de moestuin. © Peter Franken

Barista, trucker of matroos worden? Leerwerkbedrijf Rijnvicus wijst je de weg

Van politiek hoofdpijndossier tot visitekaartje van Alphen, bij leerwerkbedrijf Rijnvicus (voorheen Sociale Werkvoorziening Alphen) bokste scheidend directeur Jan de Vries dat in ruim twee jaar voor elkaar. Op de werkvloer huilen collega's om zijn vertrek. ,,Deze mensen zijn zó puur.”

  1. Van bruidswinkel tot ‘oudste verkleedprinses van het land’
    PREMIUM
    hoe is het nu met..?

    Van bruidswin­kel tot ‘oudste verkleed­prin­ses van het land’

    In de rubriek Hoe is het nu met..? zoeken we mensen op die een rol speelden in het nieuws van een of meerdere jaren geleden. Hoe gaat het nu met ze? Vandaag: Dana Nieuwland-Spaargaren (35). Zij opende drie jaar geleden met haar toenmalige zakenpartner een eigen bruidswinkel in het stadshart van Alphen. Twee weken geleden deed ze daar voor de laatste keer de deur achter zich dicht. ,,In het begin was het superleuk, maar het was gewoon niet rendabel.”