Machiel Wesselius en zijn vrouw Dionne vechten om Machiel weer terug te laten gaan naar huis. Ze krijgen veel steun van vrienden.
Volledig scherm
Machiel Wesselius en zijn vrouw Dionne vechten om Machiel weer terug te laten gaan naar huis. Ze krijgen veel steun van vrienden. © Frank de Roo

Gehandicapte Machiel (42) wil terug naar huis, maar daar is 81.000 euro voor nodig

crowdfundingHet leven van Machiel Wesselius (42) kwam door een stom ongeluk compleet op zijn kop te staan. Tijdens een zwemevenement glijdt hij uit en de ondernemer valt met zijn nek op een obstakel. Het gevolg is een dwarslaesie. Nu zamelen zijn vrienden 81.000 euro in om hem terug te halen naar Roelofarendsveen.

  1. Van bruidswinkel tot ‘oudste verkleedprinses van het land’
    PREMIUM
    hoe is het nu met..?

    Van bruidswin­kel tot ‘oudste verkleed­prin­ses van het land’

    In de rubriek Hoe is het nu met..? zoeken we mensen op die een rol speelden in het nieuws van een of meerdere jaren geleden. Hoe gaat het nu met ze? Vandaag: Dana Nieuwland-Spaargaren (35). Zij opende drie jaar geleden met haar toenmalige zakenpartner een eigen bruidswinkel in het stadshart van Alphen. Twee weken geleden deed ze daar voor de laatste keer de deur achter zich dicht. ,,In het begin was het superleuk, maar het was gewoon niet rendabel.”