Om iedereen een veilige plek bij het zwembad te bieden, heeft zwembad De Hoorn lijnen getrokken op het grasveld. De Alphense zussen Chaneequa (28, links) en Charifa (26) vertoeven heerlijk met man en kinderen bij het zwembad, het bevalt hen prima.
Volledig scherm
PREMIUM
Om iedereen een veilige plek bij het zwembad te bieden, heeft zwembad De Hoorn lijnen getrokken op het grasveld. De Alphense zussen Chaneequa (28, links) en Charifa (26) vertoeven heerlijk met man en kinderen bij het zwembad, het bevalt hen prima. © Sandra Zeilstra

Subtropische warm vandaag, maar gelukkig kunnen we wel plonzen in het buitenbad

Met een kwik dat richting subtropische temperaturen stijgt is het puffen geblazen vrijdag. Wie geen opblaaszwembad in de tuin heeft en liever niet in de Lek of de Zegerplas springt, is om smelten te voorkomen aangewezen op een duik in het buitenzwembad. Maar kan dat nog wel?

  1. Van bruidswinkel tot ‘oudste verkleedprinses van het land’
    PREMIUM
    hoe is het nu met..?

    Van bruidswin­kel tot ‘oudste verkleed­prin­ses van het land’

    In de rubriek Hoe is het nu met..? zoeken we mensen op die een rol speelden in het nieuws van een of meerdere jaren geleden. Hoe gaat het nu met ze? Vandaag: Dana Nieuwland-Spaargaren (35). Zij opende drie jaar geleden met haar toenmalige zakenpartner een eigen bruidswinkel in het stadshart van Alphen. Twee weken geleden deed ze daar voor de laatste keer de deur achter zich dicht. ,,In het begin was het superleuk, maar het was gewoon niet rendabel.”