Volledig scherm
Douwe Bob is een van de artiesten die Rotterdam gaat opwarmen voor de MTV EMA. © ANP

Douwe Bob warmt Rotterdam op voor MTV EMA

Douwe Bob is een van de artiesten die Rotterdam én heel Nederland op gaat warmen voor de MTV EMA. De singer-songwriter treedt op tijdens de MTV Music Week, die voorafgaand aan de uitreiking van de Europese muziekprijzen van MTV plaatsvindt in de havenstad.

Ook Nielson, Broederliefde, Indian Askin en Skepta staan op het podium tijdens de MTV Music Week, maakte de zender vanmorgen bekend. Van woensdag 2 tot en met zaterdag 5 november verandert de muziekweek van MTV Rotterdam in 'de grootste muzikale hotspot van Europa'. Op zondag 6 november vindt de uitreiking van de MTV EMA plaats in Ahoy. Het evenement is wereldwijd live te zien.

Douwe Bob komt niet in zijn eentje naar Rotterdam. Hij neemt zijn Fool Bar mee en biedt daar vanaf donderdag 3 november een podium aan nieuw talent. ,,De Fool Bar is een metafoor voor een plek waar je jezelf kunt zijn. Na een Fool Bar geopend te hebben in Stockholm, op Pinkpop en straks in Amsterdam Oost, vind ik het ontzettend tof dat er een Fool Bar komt in Rotterdam tijdens de MTV Music Week, waar ik het publiek kennis kan laten maken met artiesten die ik zelf heel goed vind."

Nielson
Nielson geeft op vrijdag 4 november een exclusieve MTV Acoustic Session. Diezelfde dag treedt Broederliefde op in de Arminiuskerk. Skepta maakt zijn opwachting op MTV presents REC, het festival in het centrum van Rotterdam in aanloop naar de MTV EMA. Indian Askin geeft op donderdag 3 november in Rotown een muzikale workshop aan dak- en thuisloze jongeren.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Rotterdam