Volledig scherm
© Musical Awards

Stem en maak kans op een jaar lang musicaltickets

Musical AwardsDe drie finalisten voor de AD publieksprijs van de Musical Awards zijn bekend. Op 24 januari wordt de winnaar tijdens het gala bekendgemaakt. 

Na twee stemrondes zijn er van de 22 genomineerden, drie finalisten over gebleven. Wie maken er dit jaar kans op de felbegeerde award?

In willekeurige volgorde:

Soldaat van Oranje

Lion King

On Your Feet 

Soldaat van Oranje bleek twee jaar achter elkaar de publieksfavoriet, maar  vorig jaar kaapte The Bodyguard de prijs nipt voor de neus van die productie weg.

Stemmen

Vanaf maandag 8 januari 2017 kun je via deze link stemmen op je favoriete musical tot 24 januari 19.00 uur. Stemmers maken bovendien kans op een jaar lang musicals*. 

*Winnaars krijgen twee tickets voor 14 musicals in 2018: Tina de Musical, My Fair Lady, The Full Monty, Fiddler on the Roof, From Sammie with Love, All Stars de Musical, The Color Purple, Bridges of Madison County, The Lion King, Was Getekend Annie M.G. Schmidt, On Your feet!, Fataal, Vamos! En Soldaat van Oranje.

Wij waren vorige maand aanwezig bij de nominatielunch en spraken daar met de genomineerde musicalsterren. 

Stage Entertainment-productie

AD-productie

  1. Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Er is online commotie ontstaan over de afgelopen uitzending van de Vlaamse variant op Dancing with the Stars. Via sociale media laten verschillende kijkers weten dat ze niet te spreken zijn over de uitslag van de wedstrijd en kwade opzet vermoeden. Zo moest Evy Gruyaert zondag de show verlaten, hoewel ze aardige punten kreeg van de jury. Via een lang bericht op Instagram reageert Jan Kooijman (38) nu op alle opschudding.