Volledig scherm
Illustratiefoto. © Thinkstock

In plaats van een koekje orale seks bij de koffie in Londen

Als de laatste wettelijke obstakels overwonnen kunnen worden, opent binnenkort in Londen het eerste 'fellatiocafé' waar klanten zich door een escort oraal kunnen laten bevredigen tijdens het nuttigen van een bakje troost. Voor vijftig pond is de klant een opkikker en een ontlading verder.

Quote

Het zal een volledig legale zaak worden, maar we moeten nog enkele details regelen om problemen te vermijden

Bradley Charvet

Het bijzondere café zal verrijzen in de Londense wijk Paddington. In de krant Evening Standard verklaart woordvoerder Bradley Charvet dat hij er 'alle vertrouwen' in heeft dat de zaak binnenkort de deuren zal openen.

Legaal
,,Het zal een volledig legale zaak worden, maar we moeten nog enkele details regelen om problemen te vermijden.'' Een kopje koffie met een seksuele dienst zal iets duurder worden dan een standaard kopje koffie. De klant zal ongeveer 50 pond moeten betalen, omgerekend ruim 58 euro.

Ook in Genève wordt uitgekeken naar de opening van een fellatiocafé op 5 december. In Thailand bestaan al dergelijke zaken, zoals Dr BJ's Salon in Bangkok. Prostitutie is wettelijk toegestaan in Zwitserland en Thailand, maar in Groot-Brittannië is de wetgeving een stuk strenger.

Volledig scherm
© Thinkstock