Volledig scherm
© EPA

'Kanye West rommelde met zijn medicatie'

Verkeerd gebruik van medicatie heeft bijgedragen aan de inzinking van Kanye West. Dat vertelden ingewijden aan TMZ. De rapper belandde vorige week in het ziekenhuis vanwege psychische problemen en uitputting.

Kanye heeft volgens de bronnen al langer psychische problemen. Dankzij medicijnen waren die onder controle, maar de laatste tijd was de rapper minder nauwkeurig met de pillen en belandde hij in een neerwaartse spiraal. Of Kanye helemaal is gestopt met slikken of andere hoeveelheden heeft genomen, is niet bekend.

Zeker na de gewelddadige overval op Kanye's vrouw Kim Kardashian rommelde de 39-jarige rapper met zijn medicatie, beweren de ingewijden. Kim werd begin oktober in Parijs beroofd. Vijf mannen drongen Kims appartement in de Franse hoofdstad binnen, bonden haar handen en voeten vast en legden haar in de badkuip. Ze maakten voor zo'n tien miljoen euro aan juwelen en andere dure spullen buit.

West woont volgens een bron dichtbij de familie voorlopig alleen en onder begeleiding van een medisch team om zo in alle rust te kunnen herstellen van zijn inzinking. Kim is volgens de bron bezorgd, maar steunt de beslissing van de artsen die voor hem zorgen.