Geen breuken voor Van der Poel, wel verbazing over zijn onwetendheid: 'Heb het 100 keer tegen hem gezegd’

VideoMathieu van der Poel verkeerde in de veronderstelling dat er een plank zou liggen op de plek waar hij tijdens de olympische mountainbikerace spectaculair ten val kwam.

46 reacties

 • Edwin Dik

  4 maanden geleden
  Elke mountenbiker wist dat het plankje er niet zou liggen. Maar teamNL weer eens niet. Waren ze niet bij de briefing, teveel met corona bezig, de spelregels niet gelezen? Naast het vogelpoepje van Hilbert van der Duim komt nu ook het plankje van van der Poel.
 • Ton Bakker

  4 maanden geleden
  Wat een kneus die Van der Poel, mijnheertje dacht even ik doe niet aan mijn ronde verkennen. Ik win toch wel. Hier slaat hij duidelijk de plank mis. Hahaha
 • Joop v d Toolen

  4 maanden geleden
  Maar trainen is conditioneren ,als je bij de training een plankje heb en daar tig keer gebruik van maakt ,en dan weg haald is dat heel makkelijk te vergeten ook al wordt je gewaarschuwt ,,, Voorbeeld ,hang je handdoek bij het aanrecht maar eens ergens anders moet je kijken hoe vaak je naar de oude plek grijpt ,,of richt je keuken kastjes eens anders in ,,hetzelfde verhaal,dat is bij van der Poel ook zo gedaan. Gewoon een dome actie van de organisatie die er weinig van begrijpt.
 • L Lansbergen

  4 maanden geleden
  Opvallend altijd dat cynisme en sarcasme de boventoon gaan voeren als het niet allemaal meezit. Dat mag, maar dan moet je in je commentaar niet laten blijken dat je het allemaal beter weet dan al die experts. Wij weten niet wat er zich in die andere 200 ( ? ) landen in die 33 verschillende sporten afspeelt, maar we kunnen aannemen dat ook daar mee- en tegenvallers zijn. Het is als in een voetbalcompetitie; een wedstrijd kan mee-of tegenvallen, maar aan het eind staan de clubs waar ze horen...
 • robert tentua

  4 maanden geleden
  staat ook weer met beide benen op de grond, volgende keer wel je aandacht erbij als er wat verteld wordt.