Denzel Dumfries viert zijn treffer in het duel met Oostenrijk. De verdediger werd opnieuw verkozen tot beste speler van de wedstrijd.
Volledig scherm
Denzel Dumfries viert zijn treffer in het duel met Oostenrijk. De verdediger werd opnieuw verkozen tot beste speler van de wedstrijd. © ANP

Buitenlandse media over ‘superieur’ Oranje: ‘Zonder betovering, maar met flitsen van klasse’

De buitenlandse media zijn erg te spreken over de rol van Denzel Dumfries in de wedstrijd van het Nederlands elftal donderdag tegen Oostenrijk, die werd gewonnen met 2-0, mede door een goal van Dumfries. Nederland is daarmee verzekerd van een plek in de achtste finales van het Europees kampioenschap.

28 reacties

 • Ernest Velden

  4 maanden geleden
  Vele zeikerds in deze post. Vergeten hoe je feest viert, jongens en meisjes? Oranje heeft mij positief verbaasd. En hopelijk gaat dat zo door. Hup Holland Hup.
 • Jos Vebeek

  4 maanden geleden
  Nederland wint EK. Zelfs als zij matig spelen. Wij hebben ook de beste reserves op de bank zitten.
 • ineke van den Berg

  4 maanden geleden
  Ik kan niet echt enthousiast worden van het Nederlands elftal. Bij Italië wel heerlijk om te zien.
 • van den Berg

  4 maanden geleden
  Ik mis het totaal voetbal waar het Nederlands voetbal bekend om staat.Mijn inziens beginnen we met een verkeerde coach die na vele adviezen van oude voetballers zijn eigen weg volgt.Hij durft niet populaire spelers die al enige wedstrijden spelen te wisselen.Ook de zogenaamde deskundigen die de huidige selectie prijzen heb ik mijn vraagtekens bij. Een verassing was de opmerking van onze oude bondscoach Ronald Koeman die in een korte zinsnede mijn gevoel bevestigd.
 • Jac Verheij

  4 maanden geleden
  Ik begrijp waarom die mensen straks naar Boedapest gaan, Als je de laatste twee wedstrijden gezien hebt, Die niet om aan te zien waren met dank aan de Boer, Zou ik van dat geld maar lekker op een terras gaan zitten, Valt meer te genieten van het mooie weer en nog meer.
 1. Vandalen bekladden muurschildering van Rashford: buurtbewoners maken er al snel eerbetoon van
  VIDEO

  Vandalen bekladden muurschil­de­ring van Rashford: buurtbewo­ners maken er al snel eerbetoon van

  Een muurschildering van Marcus Rashford in Withington (Manchester) moest vanochtend worden afgedekt omdat er aanstootgevende graffiti op was aangebracht na de penaltymisser van de spits in de EK-finale tegen Italië. Respectloos vandalisme, zo vonden duidelijk ook enkele buurtbewoners. Zij waren er snel bij om hartjes en boodschappen van liefde aan te brengen voor de Engelsman, die zich fel inzet voor kinderen in armoede.