Volledig scherm
Sergio Padt. © ANP Pro Shots

Koeman is even klaar met Padt

Dat FC Groningen-doelman Sergio Padt niet is opgeroepen voor het Nederlands elftal heeft mede te maken met zijn wangedrag buiten het veld. Ook is hij volgens bondscoach Koeman niet fit genoeg.

De  28-jarige keeper werd vorige maand na de wedstrijd tegen AZ opgepakt door de politie omdat hij zich in de trein naar huis had misdragen. Voor Koeman was er sprake van een optelsom. ,,We hebben al een paar keer aangegeven dat hij fitter moet zijn’’, verklaarde de bondscoach vanmiddag. ,,Als dit er dan bij komt, is één en één twee en selecteer ik hem niet.''

  1. Willem van Hanegem-special

    Willem van Hanegem-special

    Feyenoord-legende Willem van Hanegem wordt woensdag 75 jaar. AD Sportwereld viert dat met een schitterende special over de Kromme. Daarin onder meer een persoonlijke verhaal van verslaggever Sjoerd Mossou, een dubbelinterview tussen Willem van Hanegem en Johan Neeskens, herinneringen van onder anderen Hugo Borst en Henk Fraser, een uitgebreide terugblik op de Europa Cup-I-finale van 1970, uiteraard een groot interview met de jarige job zelf en veel en veel meer.