Volledig scherm
Een 'oranje' Jeroen Zoet in actie tegen Vitesse © ANP Pro Shots

'Oranje' Zoet maakte geen bewust statement

Jeroen Zoet wilde na afloop van PSV-Vitesse (1-0) nog niet veel kwijt over zijn rol bij Oranje in de komende weken. "Ik ben nu blij met de overwinning van PSV", zo zei hij.

Zoet was voor het eerst dit jaar in het oranje gestoken en lijkt komende week de meest logische optie bij Oranje om het doel te verdedigen tegen Bulgarije. Een bewuste actie was het volgens hem niet en hij wilde over zijn kansen bij Oranje zelf niet speculeren.

,,Het ging vanavond nog om PSV. Wij hebben belangrijke punten gepakt en kunnen nu morgen de wedstrijden van onze concurrenten bekijken. Maandag meld ik me bij Oranje en dat ik de enige PSV'er ben is zoals het is. Alleen zal ik me niet voelen, want ik ken er genoeg spelers.''

  1. Weerzien tussen Willem II en ongeslagen Streppel

    Weerzien tussen Willem II en ongeslagen Streppel

    Willem II ontvangt vandaag het nog altijd ongeslagen SC Heerenveen in het Koning Willem II stadion. De Friese ploeg van voormalig Tricolores-trainer Jurgen Streppel is de enige eredivisieclub die nog niet verloor dit seizoen. Willem II pakte vorige week juist de eerste punten in het uitduel met Roda JC, en bekerde doordeweeks relatief gemakkelijk door. Kunnen de Tilburgers in eigen huis voor een stuntje zorgen? De wedstrijd vangt om 18:30 aan.