Donny van de Beek.
Volledig scherm
Donny van de Beek. © Pro Shots / Stanley Gontha

Rampseizoen compleet: Geen EK voor Van de Beek door blessure

Geen vervangerDonny van de Beek moet het Europees kampioenschap aan zich voorbij laten gaan. De middenvelder van Manchester United kampt met een blessure. 

23 reacties

 • Gonzalez

  4 maanden geleden
  Propper was prima vervanger geweest. Niet het probleem dat veel (ex) Ajax spelers maar wel als bankzitter (vd Beek), 20 wedstrijden gespeeld (Timber), matig gespeeld in competitie en (grote wedstrijden in) Europa (Veldman). De alternatieven dus propper, maar ook Karsdorp, Pieters, Toornstra, die week in week uit presteren..maar ze missen de genoemde club op hun CV.
 • R. Rijsdijk

  4 maanden geleden
  26/05 16:39 'Als ik 27 spelers had mogen selecteren, dan zat Anwar El Ghazi er wel bij denk ik', zegt Frank de Boer. 'Het was voor hem echt heel close.' Dus wanneer 27 spelers hadden gemogen was El Ghazi erbij geweest en nu er 25 meegaan mag El Ghazi niet als 26e speler mee?
 • D.E.N. Leuwen

  4 maanden geleden
  El Ghazi?? De Boer is de weg volgens mij volledig kwijt….
 • Brinkman

  4 maanden geleden
  Een vervangers was wel op zijn plaats geweest, maar er was geen niet spelende ex Ajax speler meer beschikbaar. Frank Heeft namelijk niet zo veel op met spelers van andere clubs
 • Maarten van der van der LIPPE

  4 maanden geleden
  Raar inderdaad dat Frank de Boer geen 26e speler oproept. Hij had toch 1 van de afvallers erbij kunnen halen. Of misschien een speler uit Jong Oranje? Of desnoods Cillessen als veldspeler als dat mag?