Oranje voor het duel met Tsjechië. Staand, vlnr: Maarten Stekelenburg, Denzel Dumfries, Matthijs de Ligt, Stefan de Vrij, Marten de Roon, Daley Blind. Gehurkt, vlnr: Frenkie de Jong, Memphis Depay, Patrick van Aanholt, Georginio Wijnaldum en Donyell Malen.
Volledig scherm
PREMIUM
Oranje voor het duel met Tsjechië. Staand, vlnr: Maarten Stekelenburg, Denzel Dumfries, Matthijs de Ligt, Stefan de Vrij, Marten de Roon, Daley Blind. Gehurkt, vlnr: Frenkie de Jong, Memphis Depay, Patrick van Aanholt, Georginio Wijnaldum en Donyell Malen. © ANP

Rapportcijfers | Veel (dikke) onvoldoendes na wanvertoning Oranje in Boedapest

Het Nederlands elftal is op het Europees kampioenschap al in de achtste finales uitgeschakeld. Tsjechië was in Boedapest te sterk voor het elftal van bondscoach Frank de Boer, die net als een handvol spelers een (dikke) onvoldoende krijgt. Verslaggever Mikos Gouka legt de elf van Oranje langs de meetlat. 

  1. Vandalen bekladden muurschildering van Rashford:  buurtbewoners maken er al snel eerbetoon van
    VIDEO

    Vandalen bekladden muurschil­de­ring van Rashford: buurtbewo­ners maken er al snel eerbetoon van

    Een muurschildering van Marcus Rashford in Withington (Manchester) moest vanochtend worden afgedekt omdat er aanstootgevende graffiti op was aangebracht na de penaltymisser van de spits in de EK-finale tegen Italië. Respectloos vandalisme, zo vonden duidelijk ook enkele buurtbewoners. Zij waren er snel bij om hartjes en boodschappen van liefde aan te brengen voor de Engelsman, die zich fel inzet voor kinderen in armoede.