Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Het is bizar dat Peter R. de Vries nooit meer in een talkshow zal zitten

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

33 reacties

 • Marielouise olthof

  1 maand geleden
  inderdaad ik kan het ook niet vatten dat hij dood is, hij was een van de beste misdaadverslagvers die nederland gekend heeft hij was ondanks alles menselijk en hulpvaardig RIP Peter de Vries Marielouise Olthof
 • H. Hazzevanger

  2 maanden geleden
  Je schiet een ander niet dood dat lijkt mij duidelijk . Andere mensen die nog niet veroordeeld zijn tot op het bot afbranden . Mensen al veroordelen voor dat ze bij de rechter zijn geweest . Al deze zaken gebeuren , en je kunt het een niet los zien van het ander . Maar missen doe ik deze man absoluut niet , en zo het gegaan is had voor mij ook niet gehoeven.
 • Jean-Paul Vos

  2 maanden geleden
  Nog bizarder zou zijn als hij wel in talkshows zou zitten. Ik ben een Peter R. De Vries-fan. Verschrikkelijk wat er gebeurd is. Laten wij allert zijn en voorkomen dat er geen volgend slachtoffer komt. Ik ben er niet gerust op. De extremen in Nederland worden steeds gekker.
 • Johanna - Vondann

  2 maanden geleden
  Graag zou ik vanuit Zwitserland wensen te weten of jullie, én de Paus, Peter R. De Vries soms HEILIG gaan verklaren?
 • Ninette Van der zwan

  2 maanden geleden
  Heb er nog steeds heel moelijk mee....vader,man,opa....zo uit het leven gerukt,..... Man van het volk.... Strijder....voor altijd in mn hart....
 1. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries (64) overleden na aanslag
  Play

  Misdaadver­slag­ge­ver Peter R. de Vries (64) overleden na aanslag

  Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is vandaag overleden, nadat hij vorig week op straat werd neergeschoten. ‘Peter heeft geknokt tot het einde, maar heeft de strijd niet kunnen winnen. Hij is omringd door de mensen die hem liefhebben overleden. Peter heeft geleefd naar zijn overtuiging: ‘On bended knee is no way to be free’. We zijn onnoemelijk trots op hem en tegelijkertijd ontroostbaar’, staat in een verklaring van zijn partner en familie. Hij is 64 jaar geworden.