Arie Boomsma
Volledig scherm
Arie Boomsma © AD

Arie traint met toiletrollen en Alains ode aan de zorg: zo komen sterren de coronacrisis door

Sterren proberen de moed erin te houden met vrolijke filmpjes nu grote aantallen mensen dezer dagen thuis moeten blijven vanwege het coronavirus. Een overzicht: van Arnold Schwarzenegger die zijn huisezel knuffelt en een dansende Courteney Cox tot Beau van Erven Dorens’ ode aan moeders en oma’s.

Alain Clark heeft in twee uur een liedje geschreven voor de medewerkers in de zorg. Jullie zijn de helden/die zich nooit ziek kunnen melden/Dankjewel. Op zijn Instagramaccount kun je ook nog even rond blijven hangen voor wat muzieksessies met bevriende muzikanten als Maan en Thomas Acda.

Presentator en fitnessgoeroe Arie Boomsma is creatief met zijn gehamsterde wc-rollen. 

In de Amerikaanse staat Californië is aan 65-plussers gevraagd niet meer de deur uit te gaan en dus blijft ook de 72-jarige Arnold Schwarzenegger thuis. Gelukkig heeft hij huisezel Lulu en miniatuurpony Whiskey, die hij in onderstaande video worteltjes voert (‘kijk Lulu’s glimlach!’) en knuffelt.

Beau van Erven Dorens zingt een lief liedje voor alle moeders en oma's die voorlopig geen bezoek mogen ontvangen: ‘op het aanrecht boterkoek/het is maar een kleintje/want er komt niemand op bezoek’.

Presentatrice Gwen van Poorten improviseert een loopband op haar eigen balkon, met was afwasmiddel en water. Ultiem idee om in beweging te blijven.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ik ga ff een blokje om op mijn balkon. De mazzel!

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten) op

Actrice Courteney Cox gaat dansen in deze tijd van verveling en dat blijkt een effectief middel om te zorgen dat man Johnny en dochter Coco op veilige afstand blijven van de Friends-ster.

Zangeres Monique Smit heeft een gouden tip voor ouders. Ze doet een experimentje met haar zoon Noah, in de hoop dat hij nu snapt waarom hij zijn handen moet wassen.

Nog zo’n handenwastip. I will survive-zangeres Gloria Gaynor laat vanuit haar eigen badkamer zien dat je van handenwassen een discowaardige bezigheid kunt maken als je meezingt met haar monsterhit.

Actrice en zangers Rita Wilson, die samen met haar man Tom Hanks in quarantaine zit nadat ze besmet zijn geraakt met het coronavirus, heeft een speciale playlist gemaakt.

Little Mix-zangeres Perrie Edwards en haar vriend Alex Oxlade Chamberlain, voetballer van Liverpool, hebben danspasjes ingestudeerd met hun trap in de hoofdrol.

  1. Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdrama Etten-Leur

    Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdra­ma Et­ten-Leur

    De NTR heeft vanavond heftige beelden laten zien van het politiewerk rondom de gezinsmoord in Etten-Leur, afgelopen zaterdag. Daarbij kwamen twee kinderen, hun moeder en oma om het leven. In het programma Danny op Straat op NPO2 is te zien hoe agenten voor het eerst het huis binnengaan en hoe zij bleek weer naar buiten komen. ,,Het gaat om een gezin met hele jonge kinderen, dat doet iets met je”, zegt een agent.