Volledig scherm
© Fox

Ben Kingsley overtuigt als man met twee gezichten

RecensieOnze redactie maakt je wegwijs in het actuele aanbod van series. Wat moet je gezien hebben en waarom? Vandaag de misdaadserie waarin Ben Kingsley zijn veelzijdigheid laat zien.

Perpetual Grace, LTD

  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  Fox - Misdaadserie

De misdaadserie Perpetual Grace, LTD laat weer eens zien hoe veelzijdig Sir Ben Kingsley (Gandhi, Sexy Beast) als acteur is. Hij kan een vredesapostel spelen, maar ook een gestoorde crimineel. In deze intrigerende en gecompliceerde serie mengt hij beide elementen in zijn rol als dominee die in het zuiden van Amerika een kerkje exploiteert.

Een eerzaam beroep, maar dat is maar schijn. Als de dominee en zijn vrouw (Jacki Weaver) van een passant te horen krijgen dat hun zoon in Mexico in de rats zit, ontspint zich een tornado van geweld, waarbij de geestelijke, die al een vinger mist, aantoont dat hij niet bepaald het type is dat de andere wang toekeert.

Perpetual Grace, LTD (de drie laatste letters zijn een afkorting van Limited) stelt een reeks personages voor die allemaal iets met elkaar te maken hebben. De subplots zijn amper bij te benen, maar als misdaaddrama overtuigt de serie in al zijn grofheid. -Ab Zagt

Bekijk hieronder onze andere serierecensies (met zoekfunctie)