De serie Hollywood is een vakantie voor je brein

PODCAST‘Het is de perfecte serie om even te vergeten wat er aan de hand is in de wereld’, zo zegt podcastmaker Charlene Heezen in de nieuwste aflevering van Bingewatchers over de serie Hollywood van Netflix. ‘Je waant je zeven afleveringen lang in het Los Angeles van eind jaren 40’.

Toch zijn Heezen en mede-podcastmaker Kevin Goes niet onverdeeld enthousiast over de serie. Luister de volledige recensie om te horen waarom je de serie wel zou moeten kijken en waarom juist niet. Ook is er aandacht in deze aflevering voor Westworld van HBO, Upload van Amazon Prime Video, Reno 911! en Dummy van Quibi en nog veel meer.

De podcast Bingewatchers is ook te beluisteren via SpotifyApple podcast en Stitcher.

Een fragment uit de serie Hollywood, Netflix
Volledig scherm
Een fragment uit de serie Hollywood, Netflix © SAEED ADYANI/NETFLIX
  1. Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijkste Wegen met timide Famke Louise

    Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijk­ste Wegen met timide Famke Louise

    Een groter contrast qua persoonlijkheden heeft er waarschijnlijk nog nooit in de auto gezeten bij het programma Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Een opvallend timide Famke Louise nam tijdens een roadtrip door Rwanda plaats naast de uitgesproken Ryanne van Dorst. Het grote verschil in karakters zorgde ook voor reuring online, het reisprogramma was zelfs even trending topic op Twitter. ‘Kunnen we Ryanne niet de standaard bijrijder van Gevaarlijkste Wegen maken?’