‘Het heet The Last Dance en dan zit er helemaal geen dans in!’

PodcastHet is dé hit van Netflix op dit moment: The Last Dance. De sportdocumentaire over het laatste jaar van Michael Jordan bij de Chicago Bulls geeft een mooi inzicht in de carrière van de topsporter en het team om hem heen. Ook de makers van de podcast Bingewatchers en hun gasten Rayen Panday en Stefan Pop van de podcast Voor de Show in Toomler zijn lyrisch. 

‘Er zit alleen zoveel basketbal in,’ vindt Charlene Heezen van Bingewatchers. Die opmerking leidt tot nogal wat hilariteit aan tafel, aangezien het raar zou zijn als een documentaire over Michael Jordan niet over basketbal zou gaan. ‘Jij zat zeker: waar blijft dat dansen nou?,’ reageert Panday. 

De podcast van comedians Panday en Pop ging begin dit jaar van start. Elke week ontvingen ze een gast uit de comedywereld om te praten over hun vak. Maar sinds de coronacrisis praten ze vooral met zijn tweeën over alles wat de mannen bezighoudt. Met Kevin Goes en Charlene Heezen van Bingewatchers praten ze over podcasts, over comedyspecials op Netflix, over Youp van ‘t Hek en Freek de Jonge en natuurlijk over de series die zij op dit moment kijken. 

De podcast Bingewatchers is ook te beluisteren via SpotifyApple podcast en Stitcher.

Still uit de Netflix-documentairereeks The Last Dance.
Volledig scherm
Still uit de Netflix-documentairereeks The Last Dance. © NBAE via Getty Images
  1. Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijkste Wegen met timide Famke Louise

    Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijk­ste Wegen met timide Famke Louise

    Een groter contrast qua persoonlijkheden heeft er waarschijnlijk nog nooit in de auto gezeten bij het programma Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Een opvallend timide Famke Louise nam tijdens een roadtrip door Rwanda plaats naast de uitgesproken Ryanne van Dorst. Het grote verschil in karakters zorgde ook voor reuring online, het reisprogramma was zelfs even trending topic op Twitter. ‘Kunnen we Ryanne niet de standaard bijrijder van Gevaarlijkste Wegen maken?’