Lading nieuwe series besproken in podcast Bingewatchers

PodcastBlackAF, Unorthodox, Brews Brothers, After Life, Hollywood, The Marvelous Mrs. Maisel, het aanbod van streamingsplatform Quibi en nog veel meer. Serieliefhebbers Charlene Heezen en Kevin Goes – de twee makers van de podcast Bingewatchers – hebben juist heel veel stil gezeten en praten in deze nieuwste aflevering over al deze series. 

Ook vragen ze zich af wat het coronavirus betekent voor de aangekondigde nieuwe seizoenen van Westworld en van The Mandalorian, of de Marvel-series van Disney+ al klaar waren voor de uitbraak van het virus, en of we dit jaar nog een vierde seizoen van Stranger Things kunnen verwachten. 

De podcast Bingewatchers is ook te beluisteren via SpotifyApple podcast en Stitcher.

Bingewatchers als streamingsdienst.
Volledig scherm
Bingewatchers als streamingsdienst. © ANP / bewerking AD
  1. Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijkste Wegen met timide Famke Louise

    Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijk­ste Wegen met timide Famke Louise

    Een groter contrast qua persoonlijkheden heeft er waarschijnlijk nog nooit in de auto gezeten bij het programma Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Een opvallend timide Famke Louise nam tijdens een roadtrip door Rwanda plaats naast de uitgesproken Ryanne van Dorst. Het grote verschil in karakters zorgde ook voor reuring online, het reisprogramma was zelfs even trending topic op Twitter. ‘Kunnen we Ryanne niet de standaard bijrijder van Gevaarlijkste Wegen maken?’