Linda de Mol.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda de Mol. © RTL

Linda de Mol: ‘Ik poets mijn huis vrij hysterisch met ontsmettend spul’

BN'er@homeNederland zit voorlopig vooral thuis en veel BN’ers dus ook. Wat lezen, luisteren of kijken zij om de dag door te komen? Vandaag geeft tv-koningin Linda de Mol haar aanrader(s).

Hoe beleef je deze tijd?
,,Alsof je in een hele rare slechte film zit waarvan je niet weet hoe ie afloopt en hoe lang ie duurt. Aan de ene kant maak ik me serieus grote zorgen, over bekenden die ziek zijn, over al die mensen die het écht niet moeten krijgen, over of de zorg het wel aan kan, over wat het economisch voor gevolgen gaat hebben - zeker ook voor alle mensen die bij LINDA. en NET5 werken waar ik me verantwoordelijk voor voel - maar ik ervaar ook een enorme verbondenheid. Vrienden, collega’s, familie, buren… ik heb met iedereen - digitaal - een bijzonder contact momenteel.”

  1. Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdrama Etten-Leur

    Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdra­ma Et­ten-Leur

    De NTR heeft vanavond heftige beelden laten zien van het politiewerk rondom de gezinsmoord in Etten-Leur, afgelopen zaterdag. Daarbij kwamen twee kinderen, hun moeder en oma om het leven. In het programma Danny op Straat op NPO2 is te zien hoe agenten voor het eerst het huis binnengaan en hoe zij bleek weer naar buiten komen. ,,Het gaat om een gezin met hele jonge kinderen, dat doet iets met je”, zegt een agent.